+ New in

I söndags bestämde jag mig för att ta tag i träningen och försöka bli nyttig, skaffade gymkort på Wellness och började planera kosten. Nu (snart en vecka senare) kan jag säga att det var ett riktigt bra beslut, mår så mycket bättre! Har gymmat fyra gånger sedan i måndags (ska även gymma imorgon) och tror nog att jag ska försöka hålla mig till fem pass i veckan, känns som en lagom mängd för mig :-) Upptäckte dock att min träningsgarderob behövde tillökning, och lyckades faktiskt fynda en del inne på Stadium igår. Fick tre linnen och ett par tights för lite mindre än 700kr, hur bra? Och som om det inte vore nog så hittade jag ett par skor på vägen till gymmet idag. Blev ett par Lunarflash, har Free run och Lunarglide sen innan men måste säga att dessa är mina favoriter! Utan tvekan de skönaste skorna jag ägt.

Kos: the island of hippocrates, cycling and smiling.

 
Bästa resan hittills! Bodde på Kipriotis Village (som verkligen var stor som en by, gick vilse ett antal gånger). Bra mat, bra rum, bra pooler och så fick vi gratis wifi, vad mer kan man önska sig liksom? Var på hotellet hela dagarna och åkte in till Kos stad några kvällar... Staden är den mysigaste staden jag någonsin besökt, verkligen hur mysig som helst!! Är supernöjd och skulle mer än gärna åka tillbaka dit. Eller skulle? Jag SKA åka tillbaka dit någon gång i livet.

Instagram randoms

I lördags åkte vi ut med en båt för att övernatta vid en ö, men det började åska och spöregna så vi fick fly till gästhamnen istället...
Men det gjorde inte så mycket, vi köpte med oss thaimat och hade det väldigt mysigt ändå.
Jag och Jessica i fredags. 
Älskar den här! Luktar så himla gott och är så bra. Tips!
En vattenmelon, hallon och apelsinsmoothie jag gjorde för ett tag sen. Yum!
En väldigt härlig dag vid poolen <3

Hade egentligen lovat mig själv att inte lägga ut några mobilbilder när jag bytte blogg igen, men eftersom jag nästan aldrig uppdaterar så fick det bli så ändå... Måste ju hålla bloggen vid liv, haha. Hoppas att ni har det bra och att ni tar vara på slutet av sommarlovet.