Strawberries and iced coffee.Så himla gott! Tredje inlägget som innehåller jordgubbar... Men det är ju det jag jobbar med så! haha. Har endast två pass kvar nu vilket känns helt galet skönt! Efter dem är det endast två veckor kvar och sen sitter jag på ett plan på väg till Grekland. Underbart! Men först ska jag självklart ta vara på de två sista sommarveckorna i Sverige innan skolan börjar, sommaren har verkligen gått alldeles för snabbt... Om det inte vore för att jag längtar så till Grekland så skulle jag gärna pausa tiden ett tag. 

Summertimes.


Befann mig ute på sjön från elva till sju, grillade, fiskade och tog första doppet för i år (trillade i men det räknas väl ändå?). Hur som helst så var det väldigt skönt! Sedan dess har jag bara ätit massa gott och umgåtts med min syster, trevligt! Var ett tag sen vi gjorde något bara vi två. 

It's something that is inside of us, it's how we've always been.


Gick en mil med Jessica, käkade min favoritsallad när jag kom hem och nu håller jag på med att städa bombnedslagsrummet. Duktigt! 

Gårdagens inköp. En dag på kalvön.


I'm starstruck with every part of this whole story.Jobbade halv ett till fem idag och sen dess har jag gjort.... Ingenting! Eller iallafall ingenting vettigt. Är ledig i fem dagar nu vilket känns riktigt bra! Hoppas på att det blir lika soligt imorgon så att man kan ta sig ut någonstans och chilla lite, hade ju varit skönt!

You'll find us chasing the sun.Lunchade med Hannah i solen, det vill jag gärna göra om! Tog en hallon- och melonsmoothie och en baguette med skagenröra, mums.

I can't tell where the journey will end, but I know where to start.

Börjar om på nytt igen.