You make me.

Var ett tag sedan jag uppdaterade här, väldigt mycket har hänt under den tiden. Har fokuserat på skolan, träningen och omgivit mig av personer (familj, vänner och sist men absolut inte minst, frugan!) som får mig att må bra, och det är tack vare er som jag vågar säga att jag faktiskt börjar må lite bättre, iallafall just nu. Känner att jag sakta men säkert är på väg tillbaka till att bli mig själv igen och det är verkligen en sjukt härlig känsla.
 
 

Changes.Det är helt sjukt hur allt kan förändras på ett år, nästan läskigt när jag tänker på det...
Hur jag, människorna i min omgivning och hela min världsbild förändrats så mycket på så kort tid. 

Ny design/Lördag

Har gått och klurat på en ny design ett tag, tröttnar så snabbt! Får väl se hur länge denna stannar... Anyway, den här lördagen har gått hur snabbt som helst! Vaknade vid tio, höll på med designen, kollade serier och sen begav jag mig till gymmet för 5km löpning, rygg och mage. Kändes faktiskt väldigt bra idag! Däremot kändes det inte lika bra att behöva gå hem i spöregn och blåst, inget jag rekommenderar! Hoppas bara på att jag inte blir sjuk :-) Ska snart äta och sen blir det en hemmakväll, mår inte helt bra och har plugg att göra så lika bra att få det gjort... Hoppas att ni får en bra kväll! 
 

Thor: The Dark World

Är några dagar efter i bloggandet, har lov men ändå känns det inte som att jag har tid till någonting? Dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte med någonstans... men men! I onsdags tränade jag, och sedan bar det av till kd med sis för att shoppa lite och sedan kolla på bio. Vi såg premiären av Thor: The dark world i 3D (med sånna där onödigt snygga 3D-glasögon) och den var väldigt bra! Väldigt bra skådespelare, t.ex. vackra Natalie Portman, Kat Dennings (som är med i 2 Broke girls), Chris Hemsworth och Stellan Skarsgård som faktiskt var väldigt rolig i filmen! Det var tydligen tvåan vi såg, har ett svagt minne av att jag skulle se ettan men somnade till den... Alltså visste jag lika mycket om den här filmen som jag visste om den förra som jag såg med Jessica = ingenting alls. Men den var väldigt bra ändå! Filmen var 1h och 50 min men kändes som lite mindre än en timme, så jag antar att det är ett bra betyg. Slutet var dock inte så bra, men antar att man måste göra något irriterande om man planerar att släppa en tredje film ;-)