That day never came, that day never comes.

 
 
Gick upp ganska tidigt för att mamma försökte tvinga med mig på en tur till Karlstad, och eftersom jag bott i sängen senaste dygnet så kändes bra att komma hemifrån lite. Åt god mat på Ikea och trängdes med vad som kändes som halva Karlstad på mellandagsrean. Fick bland annat med mig en vardagsklänning (som jag letat länge efter) och ett par knähöga stövlar som var hur sköna som helst! Nöjd. Nu blir det film med familjen ❤
 
"Grant me the serenity,
to accept the things I cannot change.
The courage to change the things I can,
and wisdom to know the difference."

En Rudskogajul.

En julafton precis som den ska vara. Visserligen med några släktingar mindre än vanligt, men väldigt mysigt ändå!

If the storm doesn't want to diffuse and you just don't know what to do: Look around, I am here, doesn't count far or near.

Vaknade väldigt sent av en riktigt hemsk mardröm, ni vet en sån som gör att man vaknar med gråten i halsen och inte riktigt kan skilja på dröm och verklighet? Jo, precis en sådan. Sjukt obehagligt. Som tur är hade jag fått ett sms där det stod "Hej, vad ska du göra idag? Du är inte sugen på thaibuffé?" eh jooo?! den stora frågan är väl snarare när jag inte är det. Flög upp ur sängen, snabbfixade mig och drog iväg för att äntligen få träffa min saknade Leonora som varit bortrest. Vi tog oss till vårt favoritlunchställe dit vi kom typ en gång i veckan förr, haha... alltid lika gott iallafall! Supermätta satt vi kvar och pratade en lång stund, kändes så himla skönt att få göra det efter att ha varit ifrån varandra i vad som känts så mycket längre än vad det faktiskt varit. Made my day! förutom det så har jag hunnit med ett skönt ryggpass med Zainab (jag menar, hur kan passet gå dåligt när man har nya träningskläder? glömde dock att fånga dem på bild). Förutom det har väl denna måndag inte bjudit på så mycket mer, men klaga kan verkligen jag inte göra :-)
 
finns inte mycket som slår thaimat alltså... <3

There's no real love in you.

Denna fick följa med mig hem idag. Har varit på jakt efter en klocka i roséguld ett bra tag nu... varit runt i olika butiker, kollat runt på nätet och till och med beställt hem en, men fortfarande inte hittat exakt en sådan som jag vill ha. Efter att ha varit och kikat på denna några gånger så tänkte jag att det faktiskt var dags att slå till, kommer ju aldrig kunna köpa en klocka om jag ska va sådär petig, haha. Men är glad att jag köpte denna, speciellt nu när den sitter på handleden och är mycket finare än på bilden. Nöjd tjej! Sitter förövrigt med den sista skoluppgiften innan jag verkligen får lov på riktigt, lär kännas himla skönt när den är inlämnad 

This life is so sick, you're automatic to me.

Ganska mysig dag ändå. Har inte gjort mycket, och kanske var det precis vad jag behövde. Känner mig  ovanligt lugn, vågar nästan skriva harmonisk.
Jag vet inte hur lång tid det gått sen jag kände så sist, alldeles för längesen med andra ord. Hade ingen som helst lovkänsla igår, men den finns definitivt idag. SÅ UNDERBART  Det är nu jag förstår hur mycket jag faktiskt behövde det här. Tänker verkligen ta tillvara på lovet och vila upp mig riktigt ordentligt, stressa minsta möjliga och bara göra sånt som jag känner för/sånt som jag vet att jag kommer tacka mig själv för senare.

I'm alone but I know everything you feel.


Tisdag och långdag i skolan = nya myströjan på. Nu var det mer än en månad sedan jag slängde upp något här, har verkligen inte haft någon som helst inspiration eller ork heller för den delen... har varit sjuk till och från (sjuk en vecka, okej en och sedan sjuk nästa vecka igen), knappt kunnat träna och helt enkelt lagt all energi på att orka vara i skolan & lämna in alla arbeten som ska in nu innan lovet. Hade iallafall psykologiprov idag vilket innebär att jag endast har två uppgifter kvar innan jag kan ta lov. Hur skönt?! sjukt skönt. Tror det blir hur bra som helst med lite ledighet så att jag får en chans att bli helt frisk, vila upp mig samt slippa skolstressen ett tag... finns väl inte så mycket mer att säga än att jag nu ska återgå till en av de där sista uppgifterna - ha det så bra så länge!