flyday

Fredagen i skolan för klass SA3A är kort och egentligen inte speciellt jobbig, men kan ändå inte minnas en enda fredag när jag inte suttit och gäspat. Fredag har liksom någon slags trötthetsförbannelse över sig. Måste dock säga att dagens lektioner faktiskt va väldigt givande (ja, ni läste rätt), så gick ganska snabbt ändå! Kom hem och faceplantade i sängen, sov tills jag blev väckt av Vendela som klampade in i mitt rum med ett paket. Vad fanns i detta då? Jo, min balklänning! Tredje gången gillt får man väl säga där. Men ja, baldejten verkade godkänna den, och hår- och smink är så gott som fixat! Återstår ju lite saker, men nu är iallafall det allra viktigaste klart. Känns skööönt! Efter lilla glädjedansen som kom av att klänningen passade var det dags för att svira om till träningskläder och ge mig på ett fredagspass. Träningen är typ det jag levt på denna vecka, då den faktiskt gått ovanligt bra! (sådär ska man väl egentligen inte säga, men w/e haha). Förutom det har jag bara myst OCH pratat med min saknade Irma som förmodligen kommer till stan när jag fyller år! Blev så sjukt glad av att höra det, wihooo <3
Hahahah så sjukt fula bilder men vem bryr sig, vi satt på Anns lektion and it's flyyyday.
Har även konstaterat att man ser mycket charmigare ut nerifrån, väldigt lärorik dag alltså!

The future's just begun on the dark side of the sun.

Tre år gamla bilder.

You give me no reason for me to stay close to you.

Kan verkligen beskriva min känsla under denna helg med ett enda ord: TRÖTT. I fredags var jag hemma och myste med familjen, och sen på kvällen blev det en liten kaffedejt med frugan. Igår gick jag upp ganska tidigt, kokade gröt och mötte frugan på gymmet för ett benpass som gick helt okej! "Couples that train together stay together", tycker om att träna med min fru <3 tog det lugnt efter det och sen framåt kvällen kom Angelica hit! vi köpte plocksallad och bara myste framför en bra film, så himla skönt för hade verkligen inte orkat något annat. Jag har varit riktigt sleep deprived och pluggblockad hela veckan, så hoppas verkligen på att nästa blir betydligt mycket bättre. Med vetskapen om att det är 125 dagar kvar till Magaluf ska jag nu se till att få lite plugg gjort... Livet blir såå mycket bättre när man har roliga saker att se fram emot! TAGGA 

I'm not letting go, I'll keep hanging on.

Fy för en mentalt jobbig vecka med sjukt mycket tankar. Om 127 dagar får jag ett break, längtan är lite för stor just nu.

-


Divine sorrow

Blev ett väldigt omtumlande lov och en tuff start på 2015. Men vet ni vad? Allt kan inte alltid bli som man vill, ibland räcker det helt enkelt inte oavsett hur mycket man kämpar... tyvärr. Det är bara att rycka upp sig, ta en dag i taget och samtidigt blicka framåt. 2015 ska bli mitt år ändå! Det innehåller ju bland annat en studentresa (jag och frugan ska alltså utomlands tillsammans igen, behöver jag säga mer? nej!) och studenten tätt efter det. Sen kan jag äntligen lämna tre jobbiga skolår bakom mig, anta nya utmaningar samtidigt som jag förmodligen kommer att utvecklas en hel del medan jag märker var livet tar mig. Allt händer av en anledning, ibland måste man helt enkelt bara försöka släppa jobbiga saker och tänka att allting kommer att ordna sig tids nog. Jag är starkare än vad jag tror och jag vet att jag kommer gå ännu starkare ur det här, under tiden handlar det bara om att ha tålamod och att inte ge upp.
En bild på mig och världens bästa fru från vår Rhodosresa i somras. Snart drar vi dit palmerna booor igen <3

We're the people of the new world belonging nowhere.

Har tänkt att uppdatera här flera dagar i rad nu, men har liksom bara inte blivit så av någon anledning. Får väl dra en liten recap från senaste dagarna då :-P I lördags vaknade jag för en gångs skull utvilad och kände att idag... IDAG är det dags att ta tag i plugget som hängt över mig sen lovet startade. Köpte vaniljlatte, tog mig till biblioteket och fick en uppgift gjord. SKÖNT. Efter det åt jag hemmagjorda hamburgare med familjen, och sedan spenderade jag kvällen med Angelica. Vi bastade, åt massa gott och bara pratade i flera timmar, hur mysigt som helst! Igår åkte jag till kd med mormor och Alma, kikade lite i Bergviks affärer och åt god lunch. Sen drog jag ett snabbt benpass på gymmet och efter det blev det mys resten av kvällen. Bra söndag! Idag sov jag länge, och efter det blev det brunch framför Scandal (börjat fastna för den serien, så bra!). Just nu sitter jag bara och degar i soffan... men ska snart ta tag i lite saker innan det är dags att byta om, packa väskan och ge mig iväg för ett gympass efterföljt av mat med Angelica. Blir bra det!